Am pus bazele firmei Maren în anul 1993. Firma noastră are ca domeniu principal de activitate comercializarea scaunelor. Ne aflăm pe primele locuri în comercializarea scaunelor atât în județ, cât și în țară având ca parteneri pe cei mai mari producători de scaune din țară și străinătate pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă clasă și calitate.

Cu o experiență de peste 30 ani în domeniu, oferim calitate și produse ce sunt confortabile și care favorizează menținerea unei posturi sănătoase. Am încheiat fiecare an cu succes, lucru dovedit de creșterea substanțială a clienților mulțumiți.

Misiunea noastră este confortul dumneavoastră. Tocmai de aceea vă invităm cu drag să aruncați o privire asupra ofertei noastre de scaune, piese de mobilier și accesorii moderne și să decideți asupra unui viitor mai bun, mai sănătos, mai comod, mai tihnit și de ce nu, mult mai modern. Corpurile noastre de mobilier vă permit să aduceți în permanență stiluri și idei noi, respectând tendințele actuale și educându-vă în mod constant cu privire la cele mai bune practici de design.

Confort, plăcere și stare de bine! Fiindcă lucrăm în echipă reușim să aducem la îndeplinire orice solicitare în timp util și foarte eficient. Îmbrățișăm diversitatea, confortul și calitatea vieții și suntem deschiși la nou. Echipa noastră de specialiști în ergonomie și ingineri proiectanți, mobilier și scaune este dedicată unui trai mai confortabil, mai sănătos și mai aspectuos. Ne străduim în fiecare zi pentru a vă oferi acele produse care vi se potrivesc mai bine și care vă vor ajuta să vă redescoperiți casa, biroul, bucătăria, sala de clasă, sala de conferinţă şi multe altele asemenea, așa cum doar ați visat.

Obiectivul nostru este sa studiem piața și avem ca scop principal servirea promptă a clienților noștrii, oferirea de produse ce se pliază cerințelor acestora și îmbinarea designului cu funcționalitatea la un preț avantajos.

Politica companiei este oferirea scaunelor și meselor pentru spații personale, birouri și instituții publice/private în interiorul țării, unde oferim garanție și asigurăm viața îndelungată a produselor noastre de peste 10 ani și asigurăm transport gratuit pentru comenzi en-gros.

Mai mult, ne străduim ca în mod constant să vă oferim produse și servicii de calitate superioară pentru că la noi clientul este pe primul loc.