Toate Bunurile comercializate de catre SC Maren Prodcom SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

In cazul Bunurilor vandute si livrate de SC Maren Prodcom SRL, Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie care contine instructiunile generale de utilizare si conditiile de garantie.

Cumparatorul are obligatia de a pastra certificatul de garantie si factura fiscala. In cazul aparitiei unei defecțiuni, conform Legii nr. 449/2003, certificatul de garanție este singurul document care atesta dreptul la garantie si care va fi prezentat impreuna cu factura fiscala si dovada platii (chitanța, bon fiscal etc.). Pierderea certificatului de garantie determina anularea garanției Bunului sau Serviciului.

Garantia Bunurilor, care beneficiaza de Certificatul de Garanție emis de S.C. Maren Prodcom S.R.L., se solutioneaza la sediul societatii str. Predeal nr. 31, cod postal 540345, loc. Targu Mures, jud. Mures. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie reparatia acestuia este asigurata de SC Maren Prodcom SRL. In timpul perioadei de garantie producatorul isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect. Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normal a produsului si nu se aplica pentru actiunile ce nu sunt conforme instructiunilor de utilizare.

Pentru a beneficia de acest serviciu va rugam sa completati integral formularul de reparatie, care se gaseste atasat de formularul de garantie, iar impreuna cu factura si certificatul de garantie trimiteti produsul defect inapoi la sediu pe adresa str. Predeal nr. 31, Targu Mures. Costurile de livrare cad in sarcina dumneavoastra. Obiectul achizitionat este necesar sa il prezentati cu toate accesoriile cu care produsul a fost livrat.

Pentru orice categorie de produse sunt strict interzise:

– asamblarea produsului in cazul in care se constata deteriorarea unui element sau a produsului in sine;
– dezambalarea folosind obiecte ascutite sau dure; – taierea sau zgarierea materialelor;
– frecarea de alte suprafete sau cu substante (solutii de curatare) abrazive;
– folosirea sau pastrarea produselor in medii umede sau la temperaturi sub 0 grade Celsius precum si in medii cu variatii de temperatura;
– asezarea produsului langa surse de caldura;
– folosirea produselor de curatare care contin acizi, petrol, gaz, detergenti, solventi chimici sau alcool (orice solutie trebuie incercata intai pe o suprafata mica, ascunsa);
– dehidratarea pielii (fara hidratare pielea se usuca si crapa);
– udarea produselor; – folosirea produselor in alt scop decat cel pentru care a fost proiectat.

Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice.