• 0

Servicii

 

            Mobilierul este un element comun fiecărei încăperi. Având în vedere importanța pe care o reprezintă în menținerea sănătății coloanei vertebrale și a spatelui, a unei poziții corecte a corpului și contribuind, în același timp, şi la aspectul încăperilor, alegerea unui model de scaun potrivit stilului dvs. este cea mai bună investiție pe care o puteți face. Noi vă oferim consiliere în alegerea acestor elemente esențiale confortului dvs. prin specialiștii pe care vi-i punem la dispoziție în orice moment.

 

Sfaturi gratuite cu privire la alegerea produselor potrivite – o echipă întreagă de specialiști gata să își împartă cunoștințele de proiectare, design interior, montaj și alegerea produselor optime de confort vă așteaptă cu drag. Idei pline de originalitate și adaptate spațiului și stilului dvs. Vă stăm oricând la dispoziție!

 

Planificare, implementare şi urmărire proiecte - Probabil unul din capitolele cele mai dezbătute în realizarea diferitelor proiecte de amenajare și reabilitare din domeniul public, horeca sau business îl reprezintă alegerea pieselor de mobilier. Când vine vorba despre scaune sau alte tipuri de mobilier, apar o mulțime de întrebări pe teme ce țin de estetică, caracteristici tehnice şi specificații sau costuri. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie în cadrul diferitelor proiecte pe care le întreprindeți, oferindu-vă, pe lângă produse de calitate, soluții flexibile prin abordări individuale.

 

Proiectarea mobilierului de birou pe baza dimensiunii potrivite – știm cât de importantă este integrarea mobilierului într-o încăpere neuniformă și mai știm și că dimensiunea contează – mai ales în spațiile mici care necesită o atenție specială. Totuși, datorită echipei de profesioniști în domeniu, proiectarea mobilierului de birou în funcție de dimensiunea peretelui dvs. nu este deloc o provocare pentru noi. Tot ce trebuie să faceți este să ne furnizați cifrele potrivite. Restul este geometrie.

 

Testare gratuită - Scaunele au fost și vor rămâne întotdeauna elemente cheie în amenajarea diferitelor încăperi. Indiferent de tipul acestora, noi vă oferim scaune confortabile, calitative și extra-rezistente. Ne ghidăm după aceste valori şi chiar vă invităm să nu ne credeţi pe cuvânt: testați-le personal înainte de a le achiziționa. Vă oferim o perioadă de testare pentru a ne asigura că alegeți modelul potrivit.

 

Capacitatea de personalizare a produselor – ne bucurăm să vă fim alături în materializarea ideilor ce țin de personalizarea produselor pe care vi le doriți. Personalizarea scaunelor, meselor și a pieselor de mobilier este o opțiune deja inclusă în oferta noastră, de aceea așteptăm cu entuziasm orice schemă, plan, poză sau descriere a pieselor vizate. 

 

Livrarea de produse – livrăm scaune, mese sau orice piesă de mobilier personalizată conform cerințelor dvs. la orice adresă, în orice moment. Și pentru că ne dorim să investiți în calitatea produselor potrivite pentru dvs. și nu pe transportul pieselor, echipa Maren vă invită la cumpărături cu livrare gratuită a achizițiilor en-gros.

 

Consiliere în montaj - Etapa finală a unui proces de amenajare o reprezintă montajul - după care vă puteţi bucura pe deplin de alegerea facută, de calitatea şi confortul oferit de produsele şi serviciile noastre. Pe lângă livrarea gratuită a produselor, punem accent pe individualitate şi oferim consiliere chiar şi în montaj. La alegerea dumneavoastră echipa de montatori Maren se va deplasa la locuința dvs. pentru efectuarea montajului. Acest serviciu se va desfășura cu cea mai mare atenție şi profesionalism, astfel încât disconfortul legat de asamblarea pieselor să fie minim.

 

O garanție reală "fără îndoială" – garantăm pentru produsele noastre așa că vă puteți baza oricând pe certitudinea înlocuirii sau reparării fără cost a pieselor. La produsele cumpărate de la noi vă oferim garanții cu durată de funcționalitate ce depășește 10 ani. Garanția unei vieți pline de confort și liniște este o promisiune reală pe care v-o oferim la orice achiziție.

 

Repararea scaunelor cu piese originale – ori de câte ori întâmpinați probleme cu scaunele achiziționate de la noi vă îndemnăm să ne cereți ajutorul pentru reparații ulterioare. Echipa de profesioniști Maren execută orice reparații a produselor comercializate cu piese originale, rezistente și de calitate superioară.

 

Inspecție periodică, întreținerea și repararea scaunelor - În orice casă, firmă sau instituţie se întâmplă adesea să intervină probleme, chiar şi cu mobilierul achiziționat, pentru care este nevoie de o rezolvare cât mai rapidă. Maren vă oferă servicii de inspecții periodice stabilite, reparații cu piese de schimb originale şi întreținere, bazându-ne pe profesionalismul și experiența echipei de specialiști cu care lucrăm.