Dining/Horeca

Maren – A creat ospitalitate pentru Hotelul Hampton by Hilton din Târgu Mureș

Maren – A creat ospitalitate pentru Hotelul Hampton by Hilton din Târgu Mureș

În industria ospitalității, crearea de bună impresie și confortul oaspeților sunt esențiale. Hotelul Hampton by Hilton din Târgu Mureș reprezintă o nouă destinație de top pentru călătorii, iar Maren este mândru ca a contribuit la crearea unei asemenea experiențe.

 

Articolul recent (găsiți link-ul mai jos) despre deschiderea hotelului Hampton by Hilton din Târgu Mureș aduce în prim-plan frumusețea și confortul acestei locații. Ceea ce poate să nu fie evident la prima vedere este efortul depus de echipa noastră de la Maren pentru a face ca acest hotel să fie o adevărată oază de relaxare.

 

Una dintre contribuțiile noastre cheie la acest proiect a fost furnizarea de mobilier și decorațiuni pentru zonele administrative și pentru zona de lobby. Știm că primele impresii contează, iar lobby-ul este locul în care oaspeții își încep călătoria lor. De aceea, am investit timp și pasiune pentru a crea un mediu plăcut, primitor și elegant în care oaspeții se pot simții ca acasă.

 

Maren este cunoscută pentru calitatea și atenția la detalii în producția și furnizarea de mobilier. Am ales cele mai bune materiale pentru a creea piese care să îmbine funcționalitatea cu estetica. Am pus accent pe confortul și ergonomia mobilierului din zonele administrative pentru a asigura personalului cele mai bune condiții.

 

În plus, am furnizat piese de mobilier și accesorii pentru zona de lobby, unde oaspeții își petrec timpul în așteptarea cazării sau în discuții cu prietenii sau colegii de călătorie. Mobilierul nostru din zona de lobby este conceput pentru a oferi confort, eleganță și un cadru prietenos pentru toți cei care trec pragul hotelului.

 

Suntem mândri să fi contribuit la proiectul Hampton by Hilton din Târgu Mureș și suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către echipa de proiect. Credem cu tărie că fiecare detaliu contează în crearea unei experiențe de neuitat pentru oaspeți, iar echipa noastră este dedicată aducerii acestor detalii la viață.

 

Pe măsură ce vă bucurați de confortul și ospitalitatea oferită de Hotelul Hampton by Hilton din Târgu Mureș, vă invităm să apreciați și eforturile noastre. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați viziunea dvs. în realitate și să creați spații care să impresioneze.

 

Maren – Creând experiențe memorabile prin mobilier de calitate superioară.

 

Lanţul hotelier Hilton duce brandul Hampton by Hilton la Târgu Mureş, după o investiţie de 11 mil.euro a companiei de construcţii Multinvest, cofinanţată de Fundaţia Pro Economica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *