• Blog
  • Noile țesături care te scapă de pete

Blog Noile țesături care te scapă de pete

 

 

     Sunteți nou în lumea tapițeriei și alegerea țesăturii potrivite pentru scaunul sau canapeaua dumneavoastră este un proces dificil? Cu toate țesăturile (ca să nu mai vorbim de culori și modele) disponibile, cum îl alegeți pe cel care vi se potrivește?


     La Maren puteți alege scaunele din livingul sau bucătăria dumneavoastră cu stofe Water Repellent sau Easy Clean!

Știați că stofele EASY CLEAN:

  • Finisarea țesăturii se bazează pe nanoparticule, a căror compoziție este foarte eficientă în blocarea pătrunderii murdăriei. Drept urmare, este posibilă îndepărtarea celor mai dificile pete fără utilizarea de detergenți. Cu tehnologia Easy Clean, petele pot fi eliminate pur și simplu cu apă sau apă cu săpun. Ketchup, cafea sau chiar petele de stilou pot fi îndepărtate cu ușurință. Îndepărtați pata cu o lingură (ketchup etc.), udați pata și apoi uscați-o cu un prosop de hârtie.

VIDEO

Știați că stofele WATER REPELLENT:

  • sunt acoperite cu o peliculă de protecție specială creând un strat hidrofob care protejează împotriva absorbției rapide a lichidelor. În loc să fie imediat absorbită, apa este condensată pe suprafața materialului. Acest lucru ne oferă timp să folosim o cârpă moale sau un prosop de hârtie pentru a șterge ușor lichidul vărsat.

 

VIDEO