• Blog
  • Lucrul din biroul de acasă – o metodă de siguranță în vreme de pandemie

Blog Lucrul din biroul de acasă – o metodă de siguranță în vreme de pandemie

Respectă normele de igienă

   Cu toții cunoaștem deja normele stricte de igienă impuse în ultimul timp. Este foarte important ca aceste norme să fie respectate întocmai. Din acest motiv mulți lucrează deja de acasă, acolo unde locul de muncă face asta posibil. Lucrul de acasă este mult mai comod, iar în perioada curentă este și o măsură de prevenție în fața bolii. Evitați plimbările și ieșirile în locuri publice, contactul apropiat cu alții și acordați atenția cuvenită igienizării mâinilor de câte ori e nevoie.


Organizeză-ți munca de acasă

   Așadar organizează-te acasă, ai grijă de tine și de ceilalți și astfel îți vei putea continua și activitatea zilnică fără probleme. Ai un birou amenajat acasă? Dacă nu este pus la punct, ar fi cel mai bun moment să mai lucrezi la asta, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare cel mai probabil vei lucra tot de acasă, cine știe pentru cât timp. Locul unde îți desfășori activitatea acasă este foarte important pentru calitatea muncii tale. Confortul acestuia este de asemenea foarte important așa că acordă-i puțină atenție. Ai grijă ca biroul tău să cuprindă piese de mobilier ergonomic, aspect cu care te poate ajuta Maren oricând ai nevoie.

Alege bine mobilierul pentru birou

   Alege cu grijă masa și scaunul de birou. Mesele reglabile de birou, ce le poți ajusta perfect după înălțimea ta și în funcție de modul de lucru (în picioare sau așezat) sunt ideale. În plus se potrivesc perfect multor tipuri de birou modern. Știi deja că cel mai bine e ca modul de lucru la birou să fie combinat, o vreme în picioare, apoi așezat, dar nu optați mereu doar pentru una din ele. La o masă de birou reglabilă, alege un scaun SpiraliS – care susține sănătatea coloanei vertebrale datorită mecanismului său special prin care mușchii spatelui și ai coloanei sunt antrenați într-o continuă mișcare chiar și atunci când stai. Munca la birou este o muncă ce favorizează sedentarismul, care are apoi e serie de efecte nocive asupra oaselor, mușchilor iar ulterior asupra stării de bine și a sănătății în general. Evitați sedentarismul, indentificați și corectați greșelile zilnice de postură pentru a reduce riscul unor viitoare probleme de sănătate.

   Scaunul SpiraliS asigură o păstrare a liniei coloanei, pe care o menține dreaptă și lucrează mușchii în timp de repaus, ca și cum v-ați afla în mișcare. Datorită acestor beneficii asupra spatelui și a coloanei, scaunul SpiraliS va diminua și apoi va elimina durerile de spate cu care te poți confrunta în urma muncii de birou. Scaunele din gama SpiraliS au o viață de minim 10 ani, iar garanția oferită de Maren e de 3 ani. Activitatea la birou se poate schimba cum nici nu vă imaginați atunci când înlocuiți piesele simple, care vă determină să adoptați în timp o postură greșită, cu piese de mobilier ergonomic, special create pentru a vă face bine. O masă și un scaun de birou ergonomice vor schimba total experiența ta de lucru. Noi îți stăm la dispoziție cu informații și sfaturi utile, contactează-ne! Iar pentru a alege pisele preferate pentru biroul tău, consultă catalogul online...