• Blog
  • Bean bag-uri potrivite pentru spații interioare

Blog Bean bag-uri potrivite pentru spații interioare

 

 

     Mobilier modern, ce reprezintă o pată de culoare pentru orice încăpere, ce se încadrează în orice cromatică sau stil și invită la relaxare sau un pui de somn, fotoliile bean bag au cucerit rapid publicul și, de la mic la mare fiecare adoră să se scufunde în puful moale. De la utilizarea lui în spațiul intim al casei bean bag-ul a ajuns să fie un accesoriu de nelipsit în zonele de relaxare amenajate în incinta birourilor multor companii.


Bean bag în camera copiilor

 

     Un copil este o persoană în creștere, activă, motiv pentru care atunci când doriți să le creați un mediu sigur trebuie să țineți cont și de mobila care va fi folosită în camera lui. Psihologii susțin că interiorul camerei copilului are o influență atunci când se formează personalitatea, interesele și gustul copilului. Așadar, alegând mobilierul potrivit pentru copil părinții nu doar îl vor ferici pe cel mic ci îi vor crea un spațiu armonios. Unul dintre cele mai importante lucruri în camera copilului este mobilierul sigur și ușor de schimbat. Mediul creat copilului trebuie să fie și interesant, prin urmare un fotoliu bean bag, care să conțină granule de polistiren, astfel încât să se adapteze corpului persoanei care stă pe el, va deveni ușor favoritul copiilor sau adolescenților. Ușor de mutat și realizat în culori strălucitoare va oferi camerei un aspect jucăuș unde energia pozitivă își va găsi loc pe deplin. Un avantaj al fotoliului bean bag este că nu are colțuri iar cei mici nu se vor răni. În timp, poate copilul se va plictisi de culoare și atunci va putea alege o altă husă exterioară cu care va îmbrăca bean bag-ul. Esențial de știut este că bean bag-ul trebuie să dețină un certificat care să ateste că materialul din care este confecționat este de înaltă calitate, nu conține substanțe nocive și alergeni și este sigur și pentru copii. 

 

Bean bag-ul la job

 

     Ne petrecem aproape jumătate din viață la locul de muncă și, cu siguranță, fiecare dintre noi își dorește să aibă acolo un spațiu de relaxare, cu diferite activități care să te scoată din rutina de lucru, să îți ofere o evadare pentru câteva momente. Mai ales dacă munca presupune creativitate, câteva momente de relaxare într-un astfel de spațiu vă vor liniști mintea și, ca atare, va putea din nou să fie creativă.

     În zilele noastre companiile caută constant modalități de a crea o atmosferă plăcută la locul de muncă astfel încât să poată să îmbunătățească rezultatele muncii, mai ales că stresul a devenit o constantă în viața fiecărui angajat. Conducerea companiilor a înțeles că productivitatea angajaților este o parte esențială a succesului, însă pentru asta au nevoie de pauze, de perioade de relaxare. Din acest motiv, multe companii au amenajat spații pentru relaxare și socializare, unde sunt încurajate activități precum fotbal de masă, darts, Xbox, au fost montate TV-uri și, nu în ultimul rând s-a optat pentru o piesă de mobilier ce oferă culoare, personalitate și te invită la relaxare, adică fotoliul bean bag.

     Zona de relaxare servește și ca spațiu de discuții între colegi, chiar braimstorming-uri, evenimente informale ale companiei, iar fotoliile bean bag sunt piesele ce înlocuiesc mobilierul tradițional. Fiind usoare in greutate, acestea pot fi mutate de către angajați dintr-un loc în altul. Sunt perfecte pentru a te scufunda în ceva moale în timp ce socializezi sau poți să tragi liniștit un pui de somn în timpul programului de lucru. La final, ești relaxat și gata să fii productiv.

     Cele mai multe companii care optează pentru fotolii bean bag doresc ca aceastea să fie personalizate.

     Bean bag-urile de la Maren oferă posibilitatea de a fi personalizate, pot fi realizate din materialul dorit de cumpărător, culoarea aleasă, iar pe material se poate imprima logo-ul companiei.