• Blog
  • Eleganță și confort oferite de scaunele Maren

Blog Eleganță și confort oferite de scaunele Maren

     Scaunele dintr-o încăpere reprezintă unul dintre elementele principale ale mobilierului cu care dorești să amenajezi încăperea. Fie că este vorba de măsuța de cafea, de masa din sufragerie, de colțul de lectură din living, de masa de bucătărie, de mesele dintr-un restaurant sau de masa unui laborator, scaunul este un element esențial. Însă alegerea scaunului potrivit, care să satisfacă gusturile fiecărei persoane, să se încadreze într-un tipar de design interior, dar să fie și confortabil nu este o muncă tocmai ușoară.

     La Maren ai parte de o selecție variată de scaune și consiliere în alegerea potrivită conform criteriilor tare.


Scaunul Ergo

 

     Indiferent de mărimea casei tale, zona de servit masa este un pilon esențial al locuinței, fiind locul unde servești masa alături de familie sau de oaspeți. Dacă îți plac lucrurile autentice te vei simți bine într-o casă unde predomină stilul rustic. Un element potrivit pentru bucătărie sau sufragerie, living și restaurant este scaunul Ergo. Se asortează ușor într-un decor clasic, elegant dar și într-unul modern.

     Scaunul are un spătar înalt din lemn masiv de fag, este curbat ergonomic oferind un sprijin confortabil spatelui. Felul în care este conceput oferă posibilitatea de ședere comodă și pentru persoane mai corpolente.  Pentru a fi mai rezistent îmbinarea cadrului scaunului se face cu cepi proprii ai legăturilor. Interiorul șezutului este din lemn stratificat, acoperit cu burete de densitate mare pentru un confort sporit. Tapițeria este din stofă sau piele ecologică, însă poate fi tapițat și cu materialul clientului. Scaunul are o durată medie de viață de 10 ani.

 

 

Scaunul Amy

 

     Poți amenaja cu succes o încăpere originală și veselă folosind scaunele în stil contemporan. Acestea sunt definite prin liniile interesante, culori contrastante și design modern.

     Scaunul Amy de la Maren este construit din lemn masiv de fag și poate fi tapițat cu materiale textile sau piele ecologică. Este definit cu linii de cusătură decorative și cu nasturi îmbrăcați, culoarea acestora putând să difere în funcție de nuanța materialului de bază al scaunului. Nasturii de pe tapițerie sunt aplicați cu rol decorativ, oferind scaunului o notă unică, elegantă și personalizată. Interiorul scaunului este format din scoică din lemn stratificat, curbat la aburi, iar picioarele sunt încastrate direct în scoica scaunului, aspect ce-i conferă o rezistență mai mare. Se poate opta pentru finisajul picioarelor băițuite-natur, nuc, cireș, mahon, wenge, gri cu fibrele lemnului, negru, albicios cu fibrele lemnului, iar tapițeria se poate alege din paletarul de materiale textile sau piele sintetică.

 

 

Scaun 1290 Nor

 

 

     Recomandat pentru a fi utilizat și în spații unde trebuie respectate anumite normative legale, gen laborator sau instituții medicale, scaunul industrial își merită pe deplin popularitatea în zilele noastre.

     Scaunul 1290 Nor poate fi utilizat în laboratoare, ateliere, hăli industriale etc., locuri unde nu este recomandată tapițeria. Este realizat cu șezut și spătar din poliuretan și asigură o poziție corporală corectă în timpul șederii, oferind totodată utilizatorului oportunitatea de a regla înălțimea șezutului. Este dotat cu spătar curbat ergonomic reglabil vertical, iar opțional poate fi comandat cu înălțător și brațe fixe.